Veelgestelde vragen

Wij zijn dol op vragen ;).

Stel ze dus gerust, want we vinden het leuk om je verder te helpen. Hieronder beantwoorden we alvast de meest gestelde vragen.

Wat maakt leren met Toets-Mij handig?

Toets-Mij biedt kwalitatieve oefentoetsen die precies aansluiten op jouw hoofdstuk.

Je krijgt direct inzicht in toetsvragen, oefent op toetsniveau en ziet waar jouw knelpunten zitten. Onze antwoorden, uitwerkingen en leertips zorgen ervoor dat jij op het niveau behaalt dat op de toets van je verwacht wordt.

Op deze manier groei jij niet alleen in cijfers, maar neem je ook de kortste route, waardoor je tevens groeit in vrijheid.

Je kunt onze toetsen zowel gebruiken bij hoofdstuktoetsen (repetitie/proefwerk) als bij deeltoetsen (s.o.). Achter elke vraag hebben wij namelijk staan bij welke paragraaf deze hoort. Zo kun jij precies datgene oefenen dat aansluit op jouw toetsstof.

Wie maken de toetsen van Toets-Mij?

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij onze vakexperts nauwkeurig selecteren. Onze vakexperts staan zelf voor de klas en gebruiken jouw lesmethodes dagelijks. Zij zijn bekend met de vraagstellingen in toetsen van jouw lesmethodes en weten exact welke onderdelen door leerlingen als moeilijk worden ervaren.

Nadat de toetsen zijn ontwikkeld worden deze nauwkeurig gecontroleerd zodat ze aan onze kwaliteitsstandaard voldoen.

Wat kan ik met een Toets-Mij lidmaatschap?

Ons lidmaatschap geeft toegang tot alle vakken en toetsen van jouw leerjaar (met een maximum van 15 toetsen per maand). Op deze manier kun je voor alle vakken van jouw lesniveau en leerjaar met de Toets-Mij-toetsen leren.

Met een actief lidmaatschap houd je het hele schooljaar toegang tot je toetsen.

Kan mijn kind zelfstandig inloggen?

Jazeker!

Als ouder kun je binnen jouw account (hoofdaccount) het mailadres van jouw kind invullen. Wij sturen naar het ingevulde mailadres een activatiemail waarmee je kind zelf kan inloggen. Dit is geheel gratis.

Hoe dit werkt?

 • Klik bij jouw kind op de knop ‘wijzigen’ > ‘Eigen account activeren’

Wat kost het om met Toets-Mij te leren?

Het lidmaatschap bestel je al vanaf €7,50 per maand – toegang tot 15 toetsen.

Kan ik het lidmaatschap pauzeren?

Yes!

Als je het abonnement tijdelijk niet gebruikt, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie, kun je het abonnement eenvoudig pauzeren. Dit kun je doen binnen het hoofdaccount door op ‘wijzigen’ te klikken binnen ‘Mijn overzicht’. Je kiest zelf tot wanneer de pauze loopt.

De pauzeperiode duurt maximaal 8 weken en gaat direct in na je huidige abonnementsmaand. Tijdens de pauze betaal je niets. Daarna gaat het abonnement verder zodat je gelijk weer met nieuwe toetsen aan de slag kunt.

Hoe werkt het opzeggen van het lidmaatschap?

In alles wat we doen bij Toets-Mij hebben we jou als klant voorop staan. Wat heb jij nodig en wat werkt voor jou het prettigst? Niks vinden wij zelf irritanter dan vastzitten aan een langdurig abonnement.
Wanneer jij geen gebruik maakt van het platform kun je daarom gelijk opzeggen en stopt de betaling onmiddellijk.

Dit doe je eenvoudig door binnen het hoofdaccount op ‘wijzigen’ te klikken binnen ‘Mijn overzicht’.

Tip: wil je het abonnement op een later moment weer gebruiken? Dan kun je het abonnement ook tijdelijk pauzeren, bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Dat regel je op dezelfde plek als de stopzetting. Je kiest zelf tot wanneer de pauzeperiode loopt. Daarna gaat het abonnement verder zodat je gelijk weer met nieuwe toetsen aan de slag kunt.

Wanneer kan ik aan de slag?

Je kunt binnen enkele minuten een account aanmaken en daarna kun je direct toetsen bestellen en gebruiken.

Voor welke leerjaren is Toets-Mij beschikbaar?

Leerjaar 1 t/m 3: volledig beschikbaar

Wegens de enorme hoeveelheid aanvragen voor de bovenbouw, zijn deze klassen in ontwikkeling. De planning:

 • Klas 4 – gedeeltelijk beschikbaar & in ontwikkeling –> kijk op ZOEK TOETSEN voor het huidige aanbod
 • Klas 5/6 – enkele toetsen beschikbaar

Wat kan ik van een toets verwachten?

Elke toets van Toets-Mij bevat het volgende:

  • Kwalitatieve oefenvragen op toetsniveau
  • Alle onderdelen van jouw hoofdstuk
  • Vragen op de volgende niveaus: Kennis, Begrip en Toepassing
  • Antwoorden
  • Uitwerkingen
  • Leertips
  • Geeft inzicht in welke onderdelen je nog onvoldoende beheerst

Achter elke vraag staat tussen haakjes het nummer van de paragraaf waarop de vraag betrekking heeft. Zo kun je onze toetsen gemakkelijk voor repetities/proefwerken en so’s gebruiken.

Waarom is elke toets opgebouwd in Kennis, Begrip en Toepassen?

Al onze toetsen zijn opgebouwd in de onderdelen: Kennis, Begrip en Toepassing. Dit zorgt ervoor dat leerlingen de stof niet alleen oppervlakkig kénnen, maar ook echt de slag maken naar kúnnen. Want dat is de grootste reden waarom leerlingen vaak onvoldoendes behalen: ze kennen de stof, maar begrijpen deze niet, laat staan dat ze het kunnen toepassen.

Bij het nakijken kun je met de onderdelen Kennis, Begrip en Toepassing precies zien op welk niveau je de stof beheerst. Vaak als we onszelf (of ons kind) overhoren, stellen we enkel kennisvragen waardoor het líjkt alsof we de stof voldoende meester zijn, maar juist die diepere leerlaag is wat van ons verlangd wordt op de toets.

Door middel van de toetsen van Toets-Mij kun jij jezelf (of jouw kind) heel eenvoudig en effectief overhoren.

Mag ik toetsen ook delen onder mijn vrienden?

Uiteraard vinden we het leuk als je jouw ervaringen met Toets-Mij deelt met jouw vrienden, maar het is niet toegestaan de toetsen uit te wisselen. Zowel voor als achter de schermen hebben wij daarom beveiligingen ingebouwd. Dit kun je bijvoorbeeld zien doordat jouw naam en IP-adres worden weergegeven op iedere toetspagina en print.

Het delen van je account is ook niet toegestaan. Hier zijn diverse maatregelen voor getroffen. Toets-Mij behoudt zich het recht voor om je account te verwijderen als je dit overtreedt.

Zie ook onze pagina over auteursrecht.

Ik mis een boek

Mis je een boek? Vul dit formulier in zodat deze geplaatst wordt op onze ontwikkellijst.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.