Veelgestelde vragen

Wij zijn dol op vragen ;).

Stel ze dus gerust, want we vinden het leuk om je verder te helpen. Hieronder beantwoorden we alvast de meest gestelde vragen.

Wat maakt leren met Toets-Mij handig?

Toets-Mij biedt kwalitatieve oefentoetsen die precies aansluiten op jouw hoofdstuk.

Met Toets-Mij heb je gelijk jouw doel voor ogen: de toets. Je krijgt direct inzicht in toetsvragen, oefent op toetsniveau en ziet waar jouw knelpunten zitten. Onze antwoorden, uitwerkingen en leertips zorgen ervoor dat jij op het niveau behaalt dat op de toets van je verwacht wordt.

Op deze manier groei jij niet alleen in cijfers, maar neem je ook de kortste route, waardoor je tevens groeit in vrijheid.

Wie maken de toetsen van Toets-Mij?

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij onze vakexperts nauwkeurig selecteren. Onze vakexperts staan zelf voor de klas en gebruiken jouw lesmethodes dagelijks. Niet alleen in hun lessen, maar ook in hun toetsen. Daarom zijn zij bekend met de vraagstellingen in toetsen en weten zij exact welke onderdelen door leerlingen als moeilijk worden ervaren.

Nadat de toetsen zijn ontwikkeld worden deze nauwkeurig gecontroleerd zodat ze aan onze kwaliteitsstandaard voldoen.

Wat kost het om met Toets-Mij te leren?

Je kunt op twee manieren met Toets-Mij leren. Ons abonnement kost €9,95 per maand, maar je kunt ook losse toetsen kopen voor €3.

Wat kan ik met een abonnement?

Een abonnement geeft toegang tot 15 toetsen per maand. Op deze manier kun je voor alle vakken van jouw lesniveau en leerjaar met de Toets-Mij-methode leren. Wanneer je meerdere toetsen gaat gebruiken is het abonnement al snel voordeliger dan het aanschaffen van losse toetsen.

Hoe werkt het opzeggen van het abonnement?

In alles wat we doen bij Toets-Mij hebben we jou als klant voorop staan. Wat heb jij nodig en wat werkt voor jou het prettigst? Niks vinden wij zelf irritanter dan vastzitten aan een langdurig abonnement.
Wanneer jij geen gebruik maakt van het platform kun je daarom gelijk opzeggen en stopt de betaling onmiddellijk.

Hoe lang kan ik aangekochte toetsen inzien?

Alle aangekochte toetsen zijn terug te vinden in je persoonlijke overzicht binnen je account. Aangekochte toetsen blijven het hele schooljaar beschikbaar, tot aan de zomervakantie. Zo kun je altijd opnieuw oefenen met lastige onderdelen.

Wanneer kan ik aan de slag?

Je kunt binnen enkele minuten een account aanmaken en daarna kun je direct toetsen aanschaffen en gebruiken.

We werken hard om Toets-Mij toegankelijk te maken voor elke middelbare scholier. Dit is onze planning:

1 januari 20212e klas
1 mei 20213e klas
1 juni 20211e klas
Schooljaar 2021-20224e t/m 6e klas

Wat kan ik van een toets verwachten?

Elke toets van Toets-Mij bevat het volgende:

  • Kwalitatieve oefenvragen op toetsniveau
  • Alle onderdelen van jouw hoofdstuk
  • Vragen op de volgende niveaus: Kennis, Begrip en Toepassing
  • Antwoorden
  • Uitwerkingen
  • Leertips
  • Geeft inzicht in welke onderdelen je nog onvoldoende beheerst

Waarom is elke toets opgebouwd in Kennis, Begrip en Toepassen?

Al onze toetsen zijn opgebouwd in de onderdelen: Kennis, Begrip en Toepassing. Dit zorgt ervoor dat leerlingen de stof niet alleen oppervlakkig kénnen, maar ook echt de slag maken naar kúnnen. Want dat is de grootste reden waarom leerlingen vaak onvoldoendes behalen: ze kennen de stof, maar begrijpen deze niet, laat staan dat ze het kunnen toepassen.

Bij het nakijken kun je met de onderdelen Kennis, Begrip en Toepassing precies zien op welk niveau je de stof beheerst. Vaak als we onszelf (of ons kind) overhoren, stellen we enkel kennisvragen waardoor het líjkt alsof we de stof voldoende meester zijn, maar juist die diepere leerlaag is wat van ons verlangd wordt op de toets.

Door middel van de toetsen van Toets-Mij kun jij jezelf (of jouw kind) heel eenvoudig en effectief overhoren.

Mag ik toetsen ook delen onder mijn vrienden?

Uiteraard vinden we het leuk als je jouw ervaringen met Toets-Mij deelt met jouw vrienden, maar het is niet toegestaan de toetsen uit te wisselen. Zowel voor als achter de schermen hebben wij daarom beveiligingen ingebouwd. Dit kun je bijvoorbeeld zien doordat jouw naam en IP-adres worden weergegeven op iedere toetspagina en print.

Het delen van je account is ook niet toegestaan. Hier zijn diverse maatregelen voor getroffen. Toets-Mij behoudt zich het recht voor om je account te verwijderen als je dit overtreedt.

Zie ook onze pagina over auteursrecht.

Ik mis een boek

Mis je een boek? Vul dit formulier in en wie weet verschijnt het boek dat jij mist binnenkort op ToetsMij.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.