Over ons

ToetsMij is opgericht door een team van onderwijsexperts. Initiatiefnemers zijn Larissa Kapnissakis en Marc Luitjens die een belangrijke schakel in het onderwijs misten: kwalitatieve oefentoetsen mét uitwerkingen om doelgericht te leren.

Je niet meer afvragen wat je kunt verwachten op je toets, geen onverklaarbare onvoldoendes meer, niet eindeloos blijven leren zonder duidelijk doel voor ogen en geen frustratie meer over het ontbreken van antwoorden of het gemis van kwalitatieve oefentoetsen.

Transparantie in toetsvragen, de kortste weg naar de toets, direct inzicht in hiaten en dus effectief omgaan met jouw tijd! Dat is wat wij met Toets-Mij realiseren.

Momenteel is het gat tussen waar de leerling staat en wat de leerling op de toets moet kunnen te groot en niet inzichtelijk (zowel voor de leerling als de ouders). Daarnaast leren leerlingen vaak te oppervlakkig, missen er antwoorden of zijn er überhaupt geen goede oefentoetsen beschikbaar.  Bovendien leerden Larissa en Marc uit hun jarenlange ervaring dat toetsend leren de sleutel is tot succes. Leerlingen hebben hun einddoel in zicht en dat motiveert.

Een team van 70 vakexperts ontwikkelt de hoogwaardige toetsen. Deze vakexperts werken dagelijks met de lesmethodes in de klas waardoor zij exact weten hoe er getoetst wordt.

Het Toets-Mij-team heeft als doel leerlingen te laten groeien in schoolresultaten, op een laagdrempelige en betaalbare wijze.

Wie zijn wij?

Larissa

Larissa was 22 jaar toen ze een Leren Leren-instituut in Amstelveen oprichtte. Binnen acht jaar werd het één van de grootste instituten van Nederland en begeleidde zij, samen met haar team, jaarlijks honderden leerlingen. In 2020 verkocht ze haar goedlopende bedrijf om zich volledig te kunnen richten op Toets-Mij. De drang naar hoogwaardige oefentoetsen groeide namelijk met de dag…

Haar ondernemersgeest, innovatieve karakter en verfrissende blik op het onderwijs, maken dat zij een veelgevraagd spreker is, zowel binnen als buiten de schooldeuren.

Marc

Met zijn achtergrond in de Sterrenkunde gaf Marc al als jonge student examentrainingen bij de meest gerenommeerde examenleiders van ons land. De meest ingewikkelde formules vertaalde hij moeiteloos naar concrete voorbeelden, waardoor leerlingen weer grip kregen op de stof.
Als kwaliteitsmanager hield hij zich al jarenlang bezig met het optimaliseren van het leerproces van middelbare scholieren.

Met Toets-Mij zorgt hij ervoor dat leerlingen dagelijks makkelijker kunnen leren, waardoor zij groeien in resultaten én in vrijheid.

Onze vakexperts

Danielle

Inge

Marco

Niels

Gisela

Dylan

Karin

Amber

Priscilla

Dion

Marian

Quirine V.

Tanja

Teun

Quirine H.

Tycho

Ismay

Paulien

Janine

Marianne

Jaap

Katja

Annemieke

Patricia

Francis

Nina

Nalini

Ben

Bas

Anna